De Louwman merken: Toyota, Lexus en Suzuki

Toyota, Lexus en Suzuki zijn onze ‘huismerken’. Al onze producten en diensten bieden wij in samenwerking met de dealers en importeurs aan.

Euregio Autolease

In het zuiden van het land zijn onze universele leasemaatschappijen gevestigd voor zakelijke rijders: Euregio Autolease. Naast de bekende ‘Louwman merken’, kan iedere leaserijder met elk automerk bij deze leasemaatschappijen terecht.

Averus & Subaru

Wanneer een dealer meerdere merken verkoopt kan hij de auto’s van het andere merk onderbrengen bij Averus Financial Services. Sinds januari 2013 bedienen we Subaru dealers onder het label FS: Financial Services Subaru.

Welzorg

Als specialist op het gebied van mobiliteitshulpmiddelen, woningaanpassingen en autoaanpassingen, heeft Welzorg als doel om de mobiliteit en zelfredzaamheid van haar klanten te verbeteren.

Bij aanschaf van Welzorg-hulpmiddelen bieden wij financierings- en betaalmogelijkheden op maat. Voor de financierings- en betaalmogelijkheden van aangepaste auto’s en autoaanpassingen, helpen onze collega’s van Welzorg Auto op Maat je graag verder.

Driven

Driven gelooft in nieuwe mobiliteit, die flexibeler, sneller, veiliger, en schoner gaat als vandaag de dag! Dat ze ondernemers kunnen helpen om mobiliteit voor het bedrijf vooral makkelijker te maken zonder dat het meer geld en tijd kost. De auto is niet meer het uitgangspunt, maar mobiliteit in bredere zin.

Onze gezamenlijke passie is om mensen te laten bewegen. Mensen staan voorop in alles wat we doen. We willen iedereen de best passende mobiliteit geven. Dat is meer dan een auto of fiets, dat is vrijheid en bereikbaarheid!

Peterman Lease
Meer informatie en voorwaarden vindt u hier.