Zakelijk leasen voor elke ondernemer

Wij zijn er voor elke ondernemer, ongeacht de omvang van het wagenpark. Met onze producten zorgen we ervoor dat uw auto en de gekozen leasevorm optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Doordat wij de auto’s als geen ander kennen, bieden we duidelijke en aantrekkelijke financiële oplossingen. Zo heeft de restwaarde een gunstig effect op het leasetarief en geven schadevrije jaren korting op het leasetarief.

Zakelijk leasen of financieren?
Bij zakelijk leasen ben je niet de economisch eigenaar van de auto, dit is bij Financial Lease wel het geval. Bij Financial Lease sluit je in feite een lening af voor een zakelijke auto. Omdat je vanaf dag één economisch eigenaar bent van de auto, profiteer je meteen van fiscale voordelen. Je mag het voertuig gedurende de looptijd van het leasecontract afschrijven, veelal met een maximale periode van vijf jaar. De btw kun je terugvorderen en de rente is aftrekbaar. Let wel op dat onderhoud, reparaties en eventuele schade wel voor eigen rekening zijn bij sommige leaseproducten is dit niet het geval, zie onderstaand voor meer informatie. Meer interesse in ons financiering product Financial Lease? Klik hier verder.

Voor onze verschillende merken zijn diverse leaseproducten samengesteld:

Operational Lease

Met Full Operational Lease besteedt u het gehele wagenparkbeheer uit. Per auto betaalt u een vast bedrag per maand. Alle operationele kosten zijn daarbij inbegrepen, zoals belasting, verzekering, onderhoud, reparatie, afschrijving, brandstof enzovoort.

Bij Full Operational Lease zijn in het maandbedrag opgenomen:

Netto Operational Lease, ondernemersvrijheid

Voor ondernemers die niet willen investeren in een wagenpark maar wel de operationele zaken voor hun rekening nemen, is er Netto Operational Lease. In maandelijkse termijnen worden alleen rente en afschrijving in rekening gebracht en houderschapsbelasting. Net als bij Full Operational Lease staat de auto op naam van Toyota Louwman Financial Services en daarmee niet op de bedrijfsbalans. U levert de auto na afloop van de contractperiode weer in.

Short Lease

Short Lease bied jou de flexibiliteit waar je naar op zoek bent. Of het nu gaat om een tijdelijk project of om een nieuwe medewerker; Short Lease is de oplossing! Vanaf een looptijd van 2 maanden profiteer je al van de voordelen.
De grootste plussen van Short Lease zijn dat het vele malen goedkoper is dan het huren van een auto en dat de lease-periode gemakkelijk aan te passen is. Een fijn extraatje is dat bij verlenging van het Short Lease contract met terugwerkende kracht vanaf inzetdatum het leaseverschil wordt gecrediteerd! Alsof deze punten al niet genoeg zijn, kun je natuurlijk rekenen op een courant model met een voordelige bijtelling.

Voordelen:

FlexLease

Als ondernemer of wagenparkbeheerder weet u dat een bedrijf constant verandert. Daarom is er nu Flexlease. Met Flexlease kunt u uw leaseovereenkomst tussentijds beëindigen, zonder beëindigingskosten.

Voordelen van FlexLease

 

Meer informatie over Leasen bij onze labels?