Financieren bij Toyota Louwman Financial Services

Wij zijn er voor elke ondernemer, ongeacht de omvang van het wagenpark. Met onze producten zorgen we ervoor dat uw auto en de gekozen financieringsvorm optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Doordat wij de auto’s als geen ander kennen, bieden we duidelijke en aantrekkelijke financiële oplossingen. Zo heeft de restwaarde een gunstig effect op het maandtarief.

Voor onze verschillende merken is er een financieringsproduct:

Financial Lease

Met Financial Lease heeft u een op maat gesneden financieringsvorm. U regelt zelf alle operationele zaken. Na afloop van de Financial Leaseovereenkomst behoudt u de auto.

De maandlast en de looptijd worden vooraf vastgesteld. Helder en duidelijk. U kunt de aanschafprijs van de auto inclusief opties en accessoires (excl. BTW) financieren. Voor een nog lager maandtarief kunt u bij de dealer een slottermijn afspreken.

Voor de betaling daarvan kunt u eventueel de restwaarde van de auto gebruiken. De auto geldt als onderpand. De operationele zaken zoals onderhoud, reparatie en verzekering heeft u zelf in de hand. Uiteraard kunt u dit toevertrouwen aan uw merkdealer. Dan heeft u altijd één aanspreekpunt.

De kenmerken van Financial Lease:

Meer informatie over zakelijk financieren bij onze merken?