Wie zijn wij?

Toyota Louwman Financial Services is de financiële mobiliteitsaanbieder van Toyota Financial Services en Louwman Group. We ondersteunen importeurs en geven dealers financiële ruimte. Daarnaast bieden we consumentenfinancieringen, leaseproducten en verzekeringen aan voor onder andere de merken Toyota, Suzuki en Lexus.

Klik hier voor meer informatie over onze andere merken.

Wilt u met ons samenwerken? 

Als financiële dienstverlener vervullen we verschillende rollen. We treden op als aanbieder, bemiddelaar of adviseur. Een dealer informeert u over onze diensten en brengt vervolgens het contact tussen ons tot stand.

Een gezonde financiële situatie van onze klanten staat voor ons centraal. Wij zien onze toegevoegde waarde in het vinden van een klantgerichte oplossing
waarbij wij gezamenlijke resultaten continu willen verbeteren.

Over Toyota

Toyota Financial Services (TFS) is het financiële serviceonderdeel van Toyota Motor Corporation. TFS omvat een breed scala aan flexibele en gemakkelijke financiële producten en diensten die nauwkeurig zijn afgestemd op de behoeften van elke klant.

Toyota Motor Corporation, opgericht in 1937, is een wereldwijde leider in de auto-industrie die voertuigen produceert in 27 landen en haar producten op de markt brengt in meer dan 170 landen en regio’s. Toyota creëert de waarde voor al haar klanten door proactief te zoeken naar nieuwe manieren om financiële producten, diensten en ervaringen te leveren, door middel van innovatie, bedrijfstransformatie en nieuwe technologie.

Meer informatie over Toyota? Klik hier verder.

Over Louwman Group

Louwman Group is een van de grootste auto importeurs in Europa en ook actief in de sector mobiliteitshulpmiddelen. Het Nederlandse familiebedrijf Louwman Group, opgericht in 1923, bestaat uit importbedrijven voor de automerken Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki, de laatste inclusief motoren en buitenboordmotoren. Daarnaast is Louwman Group actief in de detailhandel, leasing en financiering, onderdelenvoorziening, logistiek en distributie van mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en lichamelijk gehandicapten.

Met een continue internationale groei is Louwman Group nu actief in Nederland, Zweden, België, Denemarken en Tsjechië.

Meer informatie over Louwman Group? Klik hier verder.