Zorgeloos Private Lease

Rijd zorgeloos in een nieuwe auto met Private Lease voor een vast maandelijks bedrag. Dit omvat wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden. U hoeft alleen nog maar voor de benzine te betalen. U kunt bovendien uw eigen auto samenstellen. Met Private FlexLease kunt u uw contract zelfs maandelijks opzeggen na slechts 1 jaar!

Waarom Private Lease?

Private Lease of kopen?

Bij het kopen van een auto betaalt u vooraf het aanschafbedrag. De auto wordt dan uw eigendom en u kunt er zoveel kilometers mee rijden als u wilt. Als u de auto niet langer wilt, kunt u hem verkopen op het moment dat u dat uitkomt. Dit betekent echter dat u volledig verantwoordelijk bent voor de auto en dat zaken zoals onderhoud, verzekeringen en belastingen voor uw eigen rekening zijn.

Met Private Lease hoeft u niet te sparen voor een nieuwe auto. De leasemaatschappij koopt de auto, dus u wordt geen eigenaar. Leasen is als het huren van een auto voor langere tijd. U maakt gebruik van de auto van de leasemaatschappij en geeft deze aan het einde van de leaseperiode weer terug. Voordat het contract ingaat, worden de duur van het contract en het jaarlijkse kilometrage afgesproken, zodat het contract op maat gemaakt is naar uw wensen. Er zijn geen opstartkosten en geen slotsom aan het einde van het contract.

Bovendien wordt u volledig ontzorgd: het onderhoud wordt voor u geregeld en er zijn geen extra kosten, behalve de kosten voor benzine en mogelijke boetes. Bij Private Lease levert u de auto aan het einde van het contract gewoon in bij de dealer.

Schaden melden

Mocht er onverhoopt schaden zijn kunt u dat via onderstaande knop melden

Schade melden

Door het indienen van dit schadeformulier, met daarop uw gegevens en/of gegevens van derden, geeft u Toyota Louwman Financial Services B.V. het recht om deze gegevens te verwerken in haar proces rond schadeclaims, waarbij wij de opgegeven gegevens doorgeven aan de betrokken verzekeraars, herstellers en andere personen die noodzakelijk zijn voor het beheer en afhandeling van de schadeclaim. Wij kunnen u om meer gegevens vragen tijdens dit proces. De door u opgegeven gegevens en die van derden worden uitsluitend gebruikt voor het proces van beheer en afhandelen van schadeclaims en worden niet doorgegeven aan derden voor marketing-doeleinden.

Meer informatie over Private Lease bij onze labels?

Kies hieronder het merk van uw voorkeur: