Zorgeloos Private Lease

Rijd voor een vast bedrag per maand compleet zorgeloos in een nieuwe auto met Private Lease. Dat is inclusief wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden. U betaalt alleen nog de benzine. Bovendien kunt u uw auto zelf samenstellen. En met Private FlexLease is uw contract al na 1 jaar maandelijks opzegbaar!

Waarom Private Lease?

Private Lease of kopen?

Als u een auto koopt dan betaalt u vooraf het aanschafbedrag. De auto is uw bezit en u kunt er zo veel of zo weinig kilometers mee maken als u zelf wilt. Als u de auto niet meer wilt, bent u vrij hem te verkopen waar en wanneer het u uitkomt. Dit betekent echter wel dat de auto compleet uw verantwoordelijkheid is en dat zaken als onderhoud, verzekeringen en belastingen voor eigen rekening zijn.

Bij Private Lease hoeft u niet te sparen voor een nieuwe auto. De leasemaatschappij koopt de auto: u wordt dus niet de eigenaar. Leasen is huur voor langere tijd. U gebruikt de auto van de leasemaatschappij en levert die daarna weer in. Voor het contract ingaat wordt er afgesproken hoe lang het loopt en hoeveel kilometer u per jaar mag rijden. Zo is het contract op maat gemaakt naar uw wensen. Er zijn geen opstartkosten en ook geen slotsom.

Daarnaast bent u volledig ontzorgd: het onderhoud wordt voor u geregeld en er zijn geen bijkomende kosten, behalve de benzine en eventuele boetes. Bij Private Lease levert u de auto na afloop van het contract in bij de dealer.

Meer informatie over Private Lease bij onze labels?
Kies hieronder het merk van uw voorkeur: