Wie is Averus Financial Services?

Averus Financial Services, onderdeel van Toyota Louwman Financial Services, is een lease- en financieringsmaatschappij die een groot aantal doelgroepen bedient. Zo biedt Averus Financial Services producten aan voor de aanschaf van een auto, motor of Welzorg hulpmiddelen en aanpassing.

Particulieren en ondernemers kunnen bij onze aangesloten dealers terecht of direct bij Averus Financial Services voor een financiering- of leaseoplossing. Onze adviseurs zitten voor u klaar om u te informeren en te adviseren over het product dat het beste past bij u.

Wij vinden het belangrijk om u te ontzorgen en hechte waarde aan een ook voor u gezonde samenwerking.

Online schade melden

Via onderstaande link kunt u als operational leaseklant uw schade melden. We vragen u om zo gedetailleerd mogelijk te zijn, zodat wij een grondige beoordeling kunnen doen en u de beste ondersteuning kunnen bieden.

Meld hier uw schade online

Producten van Averus:

  • Consumentenfinanciering
  • Financial Lease
  • Operational Lease
  • Welzorg

U heeft uw keuze voor een auto of motor gemaakt. Stap twee is vaak het budget. Het zijn grote bedragen. Wat kunt u vrijmaken voor deze aanschaf? En wat houdt u dan nog over als buffer voor onvoorziene kosten?

Leasen of financieren moet bij u passen. Zodat de lusten van uw nieuwe auto of motor niet worden overschaduwd door de lasten. Wij bieden een aantal overzichtelijke producten. Samen met u bekijken we welk product het best bij u past en stemmen deze verder met u af op uw behoefte.

Is het voorstel naar wens en wilt u gebruik maken van het aanbod? Dan verzoeken wij u een aantal documenten aan te leveren. Deze documenten zijn nodig ter onderbouwing van de door u verstrekte informatie. Als alles aan de voorgeschreven richtlijnen voldoet helpen wij u graag bij het verstrekken van uw lease- of financieringsproduct.

Algemene Voorwaarden Averus
Averus Dienstenwijzer 2019-05 def
Averus Algemene Voorwaarden 2023-06 def
Averus Algemene Voorwaarden Financial Lease 2007 def
Averus Algemene Voorwaarden Operational Lease 2020-05 def

Welzorg
Voor Welzorg klanten bieden wij een aantal producten. Koopt u bij Welzorg Auto op Maat een auto met aanpassing, dan kunt u gebruik maken van onze producten de Averus Classic en de Averus Continue.

Welzorg Woning op Maat biedt u een badkameroplossing ‘Badkamer in 1 dag’. Voor dit concept is er samen met Welzorg een financieringsproduct gemaakt. Hierbij betaalt u de eerste €600,- zelf waardoor het benodigde kredietbedrag en maandbedrag lager wordt. Het krediet bedrag en de verschuldigde rente worden verdeeld over 24 of 36 maanden. Zo weet u vooraf welk vast bedrag u hoeveel maanden betaalt en tegen welke vaste rente.

Heeft vragen?
We helpen u graag verder. Neem contact op met Averus financial Services via 0347-367960.