Verzekerd op de weg met Toyota Louwman Financial Services

Toyota Louwman Financial Services biedt uw onderneming oplossingen voor een optimale risicobeheersing. Door onze jarenlange kennis en ervaring in automotive en rechtstreeks contact met fabriek en importeur. Bij ons bent u verzekerd van een maatwerkoplossing die perfect is afgestemd op uw automotive bedrijf.

 

Zakelijke verzekering

Is de verzekering van uw leaseauto geregeld via een van onderstaande merkenpolis, dan is uw auto WA- en Casco verzekerd. Een aanhanger of caravan die gekoppeld aan de leaseauto deelneemt aan het verkeer, is standaard WA verzekerd. Deze verzekering is uit te breiden met een Personen Ongevallenverzekering voor Inzittenden (POI) of een Schade Verzekering Inzittenden (SVI).

Bij een POI-dekking zijn uw passagiers verzekerd tegen overlijden en blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval tot een maximum bedrag. Een Schade Verzekering Inzittenden (SVI) vergoed niet verhaalbare schade. Onder niet verhaalbare schade valt bijvoorbeeld schade door verlies van inkomen.

Indien uw werkgever de verzekering via een andere maatschappij heeft geregeld, raadpleeg dan de polis van de betreffende maatschappij.

 

Verzekeren bij ons? Dat betekent het volgende:

*Behalve bij de basisverzekering en jongeren tot 24 jaar.

 

Meer informatie over zakelijk verzekeren bij onze merken?