Vianen, 25 april 2023

Vincent Jorritsma wordt per 1 mei aangesteld als nieuwe CEO van Toyota Louwman Financial Services. Hij volgt daarmee Albert van Selst op, die na 10 succesvolle jaren zijn werkzaamheden voor Louwman Group verder voortzet door zich te richten op de Zakelijke Markt.

Nu het partnership tussen Louwman en Toyota Financial Services sinds 1 februari een feit is, is dit voor van Selst een goed moment om zijn verantwoordelijkheden over te dragen. Jorritsma, sinds 2021 Operationeel Directeur van Toyota Louwman Financial Services (TLFS) en eerder tevens verantwoordelijk voor de transformatie van B.V. Nimag, richt zich met TLFS en haar twee stabiele aandeelhouders op het vergroten van de marktpositie en het versterken van de organisatie.

“Komende jaren focust TLFS zich op sterke groei door middel van klantvriendelijkheid, digitale innovatieve financiële producten, in combinatie met een vereenvoudigde samenwerking met onze dealers. Door digitale innovatie en klantvriendelijkheid te combineren met aantrekkelijke producten, is TLFS vastbesloten haar positie te versterken en een succesvolle uitbereiding van haar activiteiten te realiseren,” aldus Vincent Jorritsma.

Van Selst heeft de afgelopen jaren mooie resultaten behaald door nieuwe producten en digitale processen te introduceren om onze klanten snel, foutloos en klantvriendelijk van dienst te zijn. Hier kan TLFS nu én in de toekomst op voortbouwen.

Albert van Selst: “Met bijzonder veel plezier heb ik de afgelopen 10 jaar gewerkt aan de groei en professionalisering van Toyota Louwman Financial Services (voorheen Alcredis). Ik ben uitermate trots op de mooie resultaten die wij met ons team hebben gerealiseerd. Ook de samenwerking met onze dealers en importeurs was zeer belangrijk om de bereikte doelen te realiseren. Ik kijk er naar uit mij te gaan richten op het strategische thema Zakelijke markt en het bedienen van klanten binnen deze markt. Een mooie uitdaging waar ik graag mijn energie in steek.

Ik draag mijn verantwoordelijkheden met vertrouwen over aan Vincent Jorritsma, die een ambitieuze digitale (groei)strategie heeft ontwikkeld en een sterk team heeft verzameld, om het bedrijf voor te bereiden op verdere groei van de activiteiten en de portefeuille.’’

Jorritsma’s resultaatgerichtheid en groeistrategie gaan hand in hand met de kracht van de organisatie. TLFS biedt klanten gemakkelijke toegang tot duurzame en betaalbare mobiliteitsoplossingen door middel van digitalisering en betaalbare producten. Van  (deel)auto’s tot fietsen en scootmobielen, TLFS biedt zekerheid en servicebeloftes aan alle klanten. Daarnaast ondersteunen we importeurs en geven we dealers financiële ruimte. Zo maakt TLFS mobiliteit voor klanten mogelijk door financiering, leasing en verzekering.